“Saya berbelah bahagi untuk pulang...” - Juferi, Noor Eszereen (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 2 Mei – Pelajar Bacelor Sains Hortikultur, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Muhammad Murshid Mohamad Shukri berasa berbelah bahagi untuk pulang ke kampung kerana khuatir tidak dapat mengikut kelas secara online atas faktor talian internet yang agak perlahan di kampung halamannya.