YOSH UPM, MyFundAction sasar hasil 5,000 pelindung muka untuk petugas barisan hadapan - Mohd Affandi, Nurul Athira (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG – Pelajar Chapter Alumni YOSH UPM dan MyFundAction, Pertubuhan Kesihatan Jantung Malaysia (MyHeart) menyasarkan untuk menghasilkan 5,000 pelindung muka kepada kakitangan barisan hadapan menangani COVID-19.