Peserta GENIUS remaja B40 perkasa pengetahuan biologi - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Zainal, Bokhary; Mat Salleh, Maizatul Noor Azima (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
TASIK CHINI – Seramai 44 orang Mahasiswa Kelab Mahasiswa Biologi (KMB-FASSA), Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan 27 pelajar program GENIUS Remaja B40 menyertai program Biologist Outreach 2.0: Bio-Superhero 2020, di sini baru-baru ini.