Botol produk ‘sanitasi tangan segera’ untuk barisan depan UPM - Zakaria, Azman (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG: Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul Universiti Putra Malaysia (UPM) menghasilkan produk sanitasi tangan segera (Instant Hand Sanitiser), dan telah mengedarkan botol berkandungan 50 ml itu bagi kegunaan petugas barisan hadapan d UPM.