Pengguna perpustakaan maya UPM meningkat semasa PKP - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 7 April - Perpustakaan Sultan Abdul Samad (PSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatatkan peningkatan pengguna atas talian dalam perkhidmatan secara maya bagi meneruskan aktiviti pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan sejak pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pada 18 Mac 2020 lalu.