Pakar patologi, pelajar sertai Bengkel Dermatopatologi Kebangsaan - Zakaria, Azman (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG - Seramai 150 orang pakar patologi serta pelajar sarjana patologi perubatan dan dermatologi menyertai Bengkel Dermatopatologi Kebangsaan: Skin Adnexal Tumour Melanocytic & Cutaneeous Lymphoma, baru-baru ini.