Prihatin isu COVID-19, YOSH UPM ambil inisiatif edar ‘Smile Pack’ - Mohd Affandi, Nurul Athira (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 20 Mac – Lebih 1,600 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) di Kampus UPM Serdang dan Kampus UPM Bintulu terpaksa tinggal di Kolej-kolej Kediaman ekoran Perintah Kawalan Pergerakan yang dikuatkuasa dari 8 - 31 Mac.