Tiga sukarelawan UPM hasilkan pelindung muka COVID-19 untuk hospital - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SERDANG, 28 Mac – Sukarelawan yang terdiri daripada dua pensyarah dan seorang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif menghasilkan pelindung muka atau face shield di rumah masing-masing untuk keperluan petugas barisan hadapan yang memerangi wabak koronavirus (Covid-19) di beberapa buah hospital di Lembah Kelang.