Pelajar perkasa ilmu sains biologi kepada komuniti anak Orang Asli Tasik Chini - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Zainal, Bokhary; Mohd Saidi, Nur Nisaa’ Syuhada (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
TASIK CHINI – Seramai 44 pelajar Jabatan Biologi, Fakulti Sains Universiti Putra Malaysia (UPM) menjayakan program “Let’s Listen to Nature 4.0” bertemakan “Nature is the Art of God” yang disertai 44 orang komuniti anak Orang Asli dari sekolah kluster kecemerlangan, Sekolah Kebangsaan Tasik Chini, Pahang baru-baru ini.