22 negara sertai persidangan ICRAAM 2020 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
KUALA LUMPUR, 6 Feb – Seramai 120 orang peserta dari 22 negara menghadiri persidangan antarabangsa International Conference on Recent Advances in Applied Mathematics 2020 (ICRAAM 2020), di sini.