UPM rai atletnya yang sertai sukan SEA Manila - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG – Universiti Putra Malaysia (UPM) meraikan 36 atletnya yang mewakili Malaysia ke Sukan SEA Manila 2019, sebagai penghargaan kepada atlet itu yang juga pelajar UPM kerana mengharumkan nama negara dan universiti.