Raja Muda Selangor Lawat UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 1 Sep – Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan meluangkan masa ke lawatan kerja di Universiti Putra Malaysia (UPM) selama tiga jam.