Empat orang pensyarah muda UPM dipilih sebagai ahli Jawatankuasa Eksekutif YSN-ASM 2020 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG - Empat orang pensyarah muda dari UPM telah dipilih sebagai ahli jawatankuasa eksekutif Rangkaian Saintis Muda-Akademi Sains Malaysia (YSN-ASM) untuk tahun 2020.