UPM menang dua Anugerah Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Negara - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERI KEMBANGAN, 28 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi dua anugerah, iaitu Kategori Pengiktirafan untuk Organisasi (Institut Pengajian Tinggi) dan Kategori Pengiktirafan Untuk Individu (Anugerah Ketua Pegawai Eksekutif (CEO Of The Year) Sektor Awam), pada Majlis Anugerah Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Negara Tahun 2019