Program kemasyarakatan murid Orang Asli - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
PULAU CAREY, 29 Jan – Kira-kira 100 murid tahun 1 hingga 6 dan 50 keluarga komuniti Orang Asli dari suku kaum Mah Meri menyertai program kemasyarakatan Kiddie Foodie & Waste Champ untuk murid Orang Asli di Sekolah Kebangsaan Sungai Bumbun (A), di sini.