UPM, MAB jalin kerjasama penyelidikan bidang penerbangan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 21 Feb: Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Malaysia Airlines Berhad (MAB) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) kerjasama dua hala menjalankan penyelidikan berteraskan bidang penerbangan.