UPM, BookDoc jalin kerjasama promosi gaya hidup sihat - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
KUALA LUMPUR, 10 Feb: Universiti Putra Malaysia (UPM) dan platform penjagaan kesihatan dalam talian BookDoc hari ini menjalin kerjasama dalam penempatan latihan, penyelidikan kesihatan, kerjasama mempromosikan gaya hidup sihat dan meningkatkan kesedaran mengenai kesihatan mental.