Teater amal Delaila - Pentas kutip RM4 ribu untuk warga Palestin - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 2 November - Kelab Penggiat Teater Sejagat (Pentas) Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mengutip RM4000 menerusi pementasan teater amal Delaila untuk disumbangkan kepada warga Palestin baru-baru ini.