18 Pelajar UPM Hulur Bantuan Pada Rumah Kanak-kanak Istimewa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
TAWAU– Seramai 18 pelajar dari Kolej Pendeta Za’ba, Universiti Putra Malaysia (UPM) meluangkan masa bersama-sama kanak-kanak istimewa di Rumah Asuhan dan Didikan Sri Stella di sini baru-baru ini.