Sultan Selangor Sampai Sumbangan Kepada 190 Pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 25 Ogos – D.Y.M.M. Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan menyampaikan sumbangan Aidilfitri kepada 190 pelajar yatim, golongan miskin dan saudara baru.