Projek kelestarian ekosistem Hutan Paya Gambut di Hutan Simpan Raja Musa Selangor - Hashim, Rohasliney (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
HULU SELANGOR, 20 Jan - Fakulti Pengajian Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan projek komuniti Kelestarian Ekosistem Hutan Paya Gambut melalui pemindahan ilmu pengurusan alam sekitar kepada penduduk di Kawasan Hutan Simpan Raja Musa Selangor.