Pelajar UPM sertai program mobiliti di Universiti Al al-Bayt, Jordan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
JORDAN, 13 Feb – Tujuh belas pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) terdiri daripada 14 orang pelajar Bacelor Sastera (Bahasa Asing) Pengkhususan Bahasa Arab dan tiga pelajar Master Sastera Bahasa Arab dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) menyertai Putra Arabiy Mobility Programme dalam lawatan sebulan di Universiti Al – al-Bayt, Jordan baru-baru ini.