Reban ayam tertutup canggih, lengkap dengan sistem kawalan suhu - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 6 Feb: Enam keluarga mangsa kebakaran di Taman Serdang Raya, di sini, menerima sumbangan barang-barang keperluan daripada PUTRA Bakti, Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.