Wonderspartans Outreach Programme beri fokus kepada alam sekitar - Rozmi, Farah Syuhada (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
KUANTAN, 18 Jan – Kolej Empat Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan program kesukarelawan Wonderspartans Outreach Programme (WOP) di Balok dan Cherating, dekat sini bertujuan memberi pendedahan serta kesedaran kepada pelajar dan masyarakat mengenai aktiviti sukarelawan yang berfokus kepada alam sekitar.