Ejen pengambilan pelajar antarabangsa sertai Program ‘Meet & Greet With UPM’s Registered Agents’ - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 22 Jan: Sebanyak 76 ejen pengambilan pelajar antarabangsa sepenuh masa yang berdaftar dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Program ‘Meet & Greet With UPM’s Registered Agents’ di sini.