Pelajar Antarabangsa UPM Pamer Keunikan Budaya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 10 Disember– Seramai 1,500 pengunjung International Cultural Show and Family Interaction Night Universiti Putra Malaysia (UPM) terhibur melihat keunikan persembahan kebudayaan oleh pelajar-pelajar antarabangsa UPM.