Pelajar FSKTM ikuti lawatan aktiviti pekerjaan pengkomputeran di Batam - O.K. Rahmat, Rahmita Wirza (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
BATAM (Indonesia), 10 Jan – 14 pelajar Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengikuti lawatan ke Nongsa Digital Park (NDP), Infinite Studios Batam dan Politeknik Negeri Batam (PoliBatam) di sini bagi mendedahkan mereka kepada aktiviti pekerjaan yang melibatkan pengkomputeran.