Pelajar ekspresikan biologi dalam diri menerusi program BioChallenge 3.0 2019 - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Nadzri, Nurliyana (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG – Seramai 222 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai program “BioChallenge 3.0 2019” dan mengekspresikan biologi dalam diri mereka menerusi pelbagai aktiviti menarik.