Kelab mahasiswa biologi UPM latih khalifah biologi muda - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Na’im, Putri Nur Suhaina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG - Seramai 12 pelajar berumur 7 hingga 12 tahun yang merupakan alumni Tadika Little Caliphs International School Sri Petaling dan Bukit Jalil menyertai program “Future Biologist Caliphs 2019” di Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.