Mewujudkan idea inovatif, menjana pendapatan untuk mengekalkan guna tenaga akademik antarabangsa - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 16 Jan: Semua universiti khususnya Universiti Penyelidikan harus merangka idea inovatif dengan melakukan aktiviti penjanaan pendapatan untuk mengekalkan guna tenaga akademik dan penyelidik antarabangsanya, menurut Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Setia Dato' Dr. Aini Ideris.