124 murid sertai WE-Care 2019 perkasa STEM - Kamarudin, Nurzatulshima (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 23 Dis – Seramai 124 murid daripada empat sekolah angkat Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) dari Johor, Pahang, Kuala Lumpur dan Selangor menyertai Program Perkhemahan Wawasan Kemakmuran Peduli Pendidikan (WE-Care 2019).