UPM - AADK anjur program Kampus Bebas Dadah - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 9 Dis – Unit Integriti, Pejabat Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Fakulti Ekologi Manusia (FEM), UPM bersama Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) Selangor menganjurkan Program Kampus Bebas Dadah bertujuan memberikan pendedahan dan kesedaran kepada pelajar dan warga institusi pengajian tinggi (IPT) mengenai gaya hidup sihat tanpa dadah.