UPM-Farm Fresh bangunkan pusat kecermerlangan industri ladang tenusu - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 20 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Farm Fresh Milk Sdn. Bhd. menjalin kolaborasi membangunkan Pusat Kecemerlangan Industri (ICOE) Ladang Tenusu di Ladang 16, Taman Pertanian Universiti, UPM.