Pelajar UPM wakil belia Malaysia ke Sidang Kemuncak Belia ASEAN-Rusia - Harun, Siti Aisah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
MANILA, 26 Nov – Pelajar Sarjana Sains, Institut Teknologi Maju (ITMA), Universiti Putra Malaysia (UPM), Alya Hananin, 24, mewakili Malaysia ke Sidang Kemuncak Belia ASEAN- Rusia Kelima di Manila, Filipina baru-baru ini.