ITMA cipta kejayaan dalam 20 tahun penubuhannya - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 5 Dis: Pengarah Pusat Pengurusan Penyelidikan Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohammad Hamiruce Marhaban mahu Institut Teknologi Maju (ITMA) meneruskan kejayaan cemerlang yang dicapai sejak penubuhan institut itu 20 tahun lalu.