Tunku Azizah berkenan rasmi Pandu Puteri Siswi - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 4 Dis – Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah berkenan merasmikan Pelancaran Persatuan Pandu Puteri Siswi di sini.