Bengkel sukarelawan terapi berkuda bersama RDA Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
AMPANG, 6 Okt - Kelab Ekuestrian Putra dengan kerjasama Persatuan Menunggang Bagi Orang Kurang Upaya Malaysia atau lebih dikenali dengan nama Riding for the Disabled (RDA) Malaysia menganjurkan Bengkel Sukarelawan Terapi Berkuda di Kelab Polo Diraja Selangor, Ampang pada 5 dan 6 Oktober lalu.