Faktor usia bukan halangan nenek lanjut Master - Cheng, Kai Wah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 18 Nov – Seorang nenek, Dayang Masnah Abang Dawi, 54, yakin bahawa faktor usia bukan satu halangan bagi melanjutkan pengajian ke peringkat Master.