Juara terjun dunia, Jun Hoong raih Bacelor Komunikasi setelah 10 tahun - Rafiq, Amira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 16 Nov - Di sebalik kesukaran kerana terpaksa mengerah keringat antara pelajaran dan sukan, penerjun pertama Malaysia yang mendapat kejuaraan Kejohanan Terjun Dunia 2017 bagi acara 10m platform, Cheong Jun Hoong berjaya memperoleh Bacelor Komunikasi pada Majlis Konvokesyen ke-43 Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.