Redah api selamatkan pendrive, ibu kepada 5 anak akhirnya raih Master - Rafiq, Amira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 18 Nov - "Kalau abang sedar pada masa tu, abang dah halang awak. Buat kerja gila betul bahayakan diri sendiri," mulut Izyani mengungkap semula kata-kata suaminya memarahi beliau akan tindakan luar kawalnya dalam tragedi Oktober tahun lalu.