Adik-beradik Kadazan-Dusun konvo serentak - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG: Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan inovasi ‘tiga dalam satu’ berupa dua papan permainan pendidikan dan satu laman web untuk meningkatkan minat dan perhatian pelajar terhadap hematologi. Dua papan permainan pendidikan itu ialah ‘Blood Genius’ dan ‘Blood Mania,’ manakala laman web ialah www.myhematology.com