Pelajar UPM Raih Tempat Ketiga Flextronics Eco-Challenge - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 24 November – Tiga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih tempat ketiga dalam pertandingan Flextronics Eco-Challenge 2010.