PUTRA®LACD satukan keunikan bahasa, budaya global - Ahmad Zaimi, Noraida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 13 Nov - Pusat Pemajuan Kompetensi Bahasa (CALC) menganjurkan Putra®LACD (Language and Cultural Day) menghimpunkan keunikan bahasa serta budaya daripada kursus kemahiran bahasa Melayu dan bahasa global yang ditawarkan kepada pelajar prasiswazah di Universiti Putra Malaysia (UPM).