UPM, APQA Korea Selatan jalin kerjasama pemeriksaan produk pertanian - Ahmad Zaimi, Noraida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 10 Dis – Institut Biosains (IBS), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Animal and Plant Quarantine Agency (APQA), Korea Selatan menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dalam kerjasama untuk kuarantin pemeriksaan produk pertanian, ternakan, tenusu dan perhutanan.