30 pelajar UPM meriahkan program Hulk’s Brain Gym - Abdul Rahim, Nurul Zayanah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SEREMBAN, 30 Nov – Seramai 30 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) daripada Kursus Seni Penghujahan (QKT 2101) mengadakan program “Hulk’s Brain Gym” dengan kerjasama Zenith International School di sini.