Lawatan ilmiah dekati anak jalanan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 19 Nov – Pelajar Master dari program Pendidikan Bimbingan dan Kaunseling (Tumpuan Pendidikan Pencegahan dan Pemulihan Dadah), Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif mengadakan program lawatan ilmiah ke Sekolah Bimbingan Jalinan Kasih (SBJK), di bawah Program Community Based Learning (CBL).