Thohira Synbiotics bantu kurangkan kos ternakan, pertanian komuniti Orang Asli - Hussin, Hafliza (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
HULU LANGAT, 30 Nov – Komuniti Orang Asli merupakan masyarakat minoriti pribumi di Malaysia yang turut menyumbang kepada pembangunan ekonomi di Malaysia terutamanya daripada segi pertanian dan perikanan. Melalui pembangunan yang direncanakan oleh kerajaan, masyarakat Orang Asli kini semakin terintegrasi ke dalam ekonomi yang bersifat nasional.