i-Putra UPM rai pelajar antarabangsa tamat pengajian - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 8 Nov – Pusat Antarabangsa (i-Putra), Universiti Putra Malaysia (UPM) meraikan seramai 584 orang pelajar antarabangsa yang telah bergraduat pada Majlis Konvokesyen UPM ke-43, pada sebuah majlis minum petang di sini.