FPP UPM sertai Program Transformasi Minda Anak Muda - Kamarudin, Nurzatulshima (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
TELUK INTAN, 12 Nov - Delegasi dari Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Program Transformasi Minda Anak Muda: Karnival Semarak Tani di Kolej Vokasional (Pertanian), Teluk Intan, di sini.