Pelajar kursus Bakti Siswa anjur Tautan Celik Keusahawanan - Manun, Cantira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
PORT DICKSON, 23 Nov – Seramai 29 orang pelajar kursus Bakti Siswa (QKK2101) Kumpulan 6, Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama penasihat program, Mohamad Taufik Rahmat buat julung kalinya mengadakan Program Tautan Celik Keusahawanan 2019 di Kampung Jawa Bukit Pelandok, di sini.